31 Mars

Så skönt! Är nu ledig i 4 ½ dag och har huset helt för mig själv! Min värdfamilj åkte idag vid 12 upp till Kanada för helgen och jag behövde inte följa med denna gången så de gör så jag får ledigt tills dom kommer tillbaka. riktigt skönt! Efter dom åkt så gick jag upp och tränade lite på hennes träningsmaskin och sen blev de en film + bad, och nu sitter jag i sängen efter att städat mitt rum lite och ska snart sätta på en till film. :) Fick mitt paket från mamma igår också!!! Hon skickade över lite svenskt godis och ett par hörlurar till min svenska telefon så jag kan få gå på mina sköna promenader och lyssna på musik igen. Gött! Tack mamma ♥ Näe nu blir de till att välja en film. Vi hörs senare! Min klass på Au pair skolan :)

Helgen i Danbury :)

Va som sagt uppe i Danbury och hälsade på Sara i helgen, Hade riktigt roligt och här är några bilder! :)
Den här sista bilden tog jag inne i en mataffär som dom hade där uppe. Den va hel skum men rolig. Den såg ut som en lada och hade massa såna här saker inuti och den va riktigt stor! De jag shoppade under helgen (va en del!!!); Köpte även ett par saker till men de tänker jag inte visa för de är presenter till Anna och dom får hon inte se än, Mohahaha! ;) Köpte också ett par pyjamas byxor som jag älskar! Har gått runt i dom och min Blink 182 tröja (den grå svarta på ena bilden om ni inte ser att de står BLINK 182 på den. Haha) så fort jag är ledig och är i huset. :)

28 Mars

Klockan är runt 21.30 här när jag skriver detta och jag är redan sjukt trött! Har haft en så rolig helg och gjort så mycket och sovit lite så jag har inte så mycket energi kvar. Dax att ladda om för en jobb vecka nu då!
Men i helgen va jag uppe i Danbury från Fredakväll till Lördakväll och jag hade så himla roligt med Sara! Vi va på bio och såg The Runaways och jag älskade den. Grym! Fick även shoppat en hel del när jag va där uppe. Mycket fina saker och jag är riktigt nöjd jag! :)
När jag kom tillbaka på lördagen till New Canaan åkte jag direkt hem till Lotta och hämtade upp henne och åkte direkt till "The diner" som dom har här. Gillar verkligen de stället de ser ut som ett 50 tals fik och de är så mysig där på nått sätt. Men han som jobbar ädr är ju fan lite konstigt asså. Haha!
Men de va en riktigt rolig kväll där också. Både jag och Lotta va övertrötta så vi blev väldigt fnittriga kan man väl säga. Hahaha!
Idag hade jag också mitt första Au pair möte och fick träffat en tjej från schweiz och en kille från australien + typ 13 tyska tjejer. Asså alla är ju fan tyskar här, de är lite störande ändå för dom håller sig mest till varandra men jaja. efter mötet så åkte jag hem till Lotta och vi åkte därifrån vidare till Stamford och köpcentrumet där vi käkade frukost/lunch som va nudlar och kyckling...känns bra! ;)
Blev även bio idag. En så himla rolig film! "She's out of my league" Dog av skratt ett par gånger. Hahaha!
"Cam, is that short for Cameron?"
"No"
"No...Why should it be..."
Men nu är de sov dax för mig, vi höres! :)
P.S lägger in bilder imon från helgen.

26 Mars

Tja!
Klockan är runt 13 här och jag sitter och tittar på New Moon! :)
Har blivit helt inne i Twilight och allt de igen. Älskar verkligen böckerna och filmerna är ju helt ok ändå. Även ifall jag hatar dom när de har premiär och alla småtjejer skriker halsen av sig. Haha. Kommer du ihåg Sandy? ;)

har ett par timmar kvar innan jag måste åka iväg till tåget. Ska upp till Danbury i helgen och hälsa på Sara en svensk au pair. :) Ska bli kul!! Och vi ska antagligen på bio ikväll och se "The Runaways" verkar de som, skoj!!! :)

Va föresten på en skandinavisk affär igår med Lotta och fick köpt hushållsost, köttbullar, ballerina, chocklad m.m och vi fick ätit svenska våfflor, mummmms!
Kommer nog åka tillbaka dit nästa vecka och köpa jordgubbs saft som jag såg nu och blev helt överlycklig men sen köpte jag den inte...vet inte va som hände där riktigt men jaja. :P

Ska snart sticka in till New Canaan också och posta iväg 3 brev och hämta ut min lön. :)

Men hoppas ni har en bra helg där hemma, hör av mig när jag är tillbaka från Danbury!


Lotta igår när vi åt våfflor :)



24 Mars

Hejsan!
Sitter nu och tittar på en av mina absoluta favorit filmer som visas här på tv, Disturbia!!! Älskar den!
Haha kommer ihåg första gången jag såg den, jag va hemma hos Sandra och vi var helt själva hemma och de va mitt i natten eller nått och jag va så skraj i slutet och Sandra fick ryck och hoppa ut i vardagsrummet och gjorde sönder en ljusstake eller nått sånt. Lyckat! ;) Haha!  ♥

På tal om filmer! Jag har köpt 5 nya filmer....!!! Har kommit så sjukt mycket nya bra filmer och de är typ bara i filmaffären och bokaffären jag kan köpa nått här i New Canaan för allt annat är så dyrt så då blir de att jag köper väldigt mycke filmer. Men de är bra filmer som kommer användas väl så de är ju ändå bra + att pappa har en så bra dvd spelare hemma så jag kommer kunna se på dom även när jag kommer hem!! :) :) Toppen!


Ska även låna "The Ice storm" till helgen från biblioteket, och se med Lotta! :)
De är en film med Elijah Wood, Tobey Maguire, Katie Holmes osv.
Men den utspelar sig i New Canaan så de ska bli skoj att se!

Men klockan börjar närma sig 22 här borta och jag är helt slut! Har haft en rätt jobbig dag med barnen och sen har jag tränat för första gången sen jag kom hit(!!!!!) Så sjukt skönt och sen efter att jag slutade ikväll var jag också ute och tog en promenad i 1h inne i stan. Så nu är jag rätt trött. :)
Hoppas allt är bra hemma!

Och mamma, va hände med korten du skulle ta på mitt rum? ;) Amanda visade mig de dock häromdagen när vi skypade men vill ha bilder. :)



P.S Om ni klickar på bilderna så får ni upp en större bild, ifall ni inte hade märkt de än. :)

21 Mars

Hej!
vaknade upp för ca 1h sen och sitter nu och pratar med Lovisafisa på msn! :)
Saknar dig din korv ♥

Igår va jag med Lotta i stamford på köpcentrumet och jag fick äntligen sätt Forever 21!
(Sofia, dom har verkligen sjukt fina och billiga kläder där. Vi måste dit när du kommer hit, haha)

Fick köpt en guljack-aktig sak, ett par jeans shorts och sen 2 säsonger av supernatural!!!!
Är riktigt nöjd! Och fick ena säsongen av supernatural gratis så jag sparade 450 spänn, inte dåligt va! ;)

Igår kväll firade vi också mormorn i värdefamiljen för hon fyller år imån så de va lite kalas här, och mormorn hade gjort en så grym tårta! Tog kort på den för ville visa er. Hon är verkligen grym på att laga mat.
(Men inget slår mammas mat! så de så! :) )

Nu blir de snart frukost för min del och sen läsa lite i Twilight! Har börjat läsa den igen och älskar den fortfarande. Haha!
Föresten köpte 3 filmer för inte så länge sen också! eller aa en är en dokumentär om "Twilight in Forks"...känner mig liiite löjlig som köpte den men kunde inte låta bli, haha!

De jag köpte igår :)

Filmerna jag har köpt här borta :)


Tårtan! Och som att den inte va fet nog, så serverade dom glass till den också ;) Hahaha.

Säger bara amerikanare asså!

19 Mars

Hej!
Så nu har ennu en vecka gått och på måndag va de 1 månad sen jag vinka hejdå till Amanda & pappa på landvetter. usch vilken ledsam dag de va. :( Saknar er!

Men trivs ändå bra här borta får jag säga. Min värdmamma är kanske lite konstig och inte så snäll, MEN jag gillar staden, morföräldrarna, barnen (oftast iallafall, idag är inte en sån dag!) och de jag lärt känna här är väldigt snälla :) Träffade en ny au pair idag som heter Lotta och är också från Sverige.
Sitter faktiskt och väntar på henne nu för hon ska hämta upp mig i huset här snart och så ska vi till Stamford på bio och se "The Bounty Hunter" och jag ska få äta nått för jag har inte ätit middag eller lunch idag.

men nu är Lotta här så nu får jag springa!

Ha de bra, vi hörs imon! :)

Bilder


Lite resultat av stormen som vart här




16 Mars

Hej!
Igår va de 3 veckor sen jag lämnade trygga och underbara Sverige för USA! känns helt sjukt att de redan är 3 veckor faktiskt, Hehe. :)

Vi har ju haft de lite kaos här uppe i New Canaan de senaste dagarna. Var storm här i helgen så vi har vart utan ström sen lördagskväll och de kommer tillbaka på torsdag antagligen. Känns väldigt konstigt att man inte kan använda tv, eller internet i huset. Eller duscha!
Men som tur är har biblioteket kommer till stans räddning och låter alla komma hit och använda deras internet och man får komma hit och ladda datorer och mobiler hur mycket man vill. Och värma sig!
Vi har nog knappt 10+ inne i mammans hus nu. Så kallt!

Men idag har de fina vädret kommit tillbaka och de är nu 16+ och blå himmel här. Underbart!
Satt ute på mormorn & morfarns altan idag och grillade korv till lunch. :)

Var uppe i New Haven i söndags med 3 svenska au pairer och vi var inne på IKEA och sen åkte vi vidare till Yale University och kollade! :)
Lägger in lite bilder imorgon för nu måste jag sticka. Ska äta middag hos mormorn & morfarn snart och vill inte bli sen.
Hoppas allt är bra med er!


Saknar mina små skitungar från Sverige! ;)  ♥

Home sick

Att vara småsjuk och att ha hemlängtan är fan ingen bra blandning!! :(

Saknar min familj och mina underbara vänner! Känns så konstigt att jag inte ser mamma eller pappa när jag vaknar upp och att jag inte har träffat Anna för att gå och träna på 3 veckor och att jag inte kan ringa Lovisa och tjöta bort nån timme.
Vill bara va hemma just nu och få träffa min familj och bara ta de lugnt med dom och få prata svenska hela dagarna!
Saknar er alla där hemma!



9 Mars

Hej!

Har haft ett par bra dagar här borta! :) Har haft min första lediga helg sen jag kom hit, så de va skönt! Fick tatt de lugnt en del på lördagen och va sen ute och åt med familj här på kvällen på ett mysigt pizza ställe! Sen på söndagen träffade jag 3 svenska au pairer och vi åkte iväg till ett sjukt stort köpcentrum och spenderade dagen där! Fick köpt 2 Glee skivor :D Lycka!!!
Ska kanske åka upp till New Haven med 2 av de svenska tjejerna på söndag, I New Haven finns de ett IKEA! :D och där ligger skolan Yale som jag gärna vill se. :)

Idag är de tisdag och denna dagen har ändå börjat hyffsat bra.
Klockan är ju bara 12 här men har jobbat 2 timmar sen släppte jag av barnen på skolan & hos mormorn så de är dags att åka iväg och hämta dom om lite mer än 1h :) Så jag är ledig en stund, så skönt! Behöver de efter man fått slut på all energi för att försöka få dom till skolan.

Men har lite kort på huset & staden här som jag tänkte visa för er :)



3 Mars

Tjenare!
Idag har de hänt lite roliga saker!

* Tror jag har lärt mig vägen från huset till skolan! (Har hjälp när jag kör så jag inte kör fel men idag kunde jag själv!)
* Träffat 2 andra Au pairer som va väldigt snälla
* Fick köpt "True Believer" av Nicholas Sparks & "Dirty dancing" filmen
* Fick pratat mer med mamman idag och de känns väldigt bra!
* Den yngsta dottern sa till mig idag "I love you with all my heart" :')
* Har kanske roliga planer för helgen! :D
* Nya Gossip Girl avsnitt börjar visas här på måndag!!! :D :D

I'm Happy!

Jag & mamma vid lutande tornet i Pisa :)

2 Mars

Tjenare!
Idag va andra jobb dagen och de har gått bra :)
Jag & mormorn släppte av den äldsta på skolan vid 9 och sen åkte jag vi hem till mormorn där jag och den yngsta lekte lite med några av deras hundratals spel dom har!

Efter de åkte jag, den yngsta och morfarn till akvarium och va där i 1½ h. :)

De va så skönt för efter de så fick jag ledigt och har i princip vart ledig ända sen dess, för jag jobbade så mycket igår, så de va gött!!

Så nu är de lite tv dax och sen sova för min del! Är helt slut när kl är runt 21 redan! Så olikt mig men bra. :P


Ha de bra!

I miss you!!  ♥ ♥ ♥