19 April

För mig är de fortfarande måndag så idag är de 2 månader sen jag åkte ifrån Sverige!! Sjukt.
Tiden har ändå gått väldigt fort men de känns som jag redan vart borta i typ 6 månader. De är så himla mycket saker som har hänt, så de känns så konstigt att de skulle hänt på 2 månader. Men men så är de! :)
Orkar inte skriva så mycket mer just nu, klockan är 22.30 här och jag måste sova! Sov knappt nått inatt och imon måste jag upp kl 6 så ska krypa ner under täcket och sova gott nu utan mardrömmar hoppas jag! Har haft de väldigt ofta sen jag kom hit. Och de handlar jämnt om att nån gör inbrott. Hade 2 såna drömmar inatt. Bläää
Men hoppas allt är bra hemma! Skriver mer imon :)
Träffade Lotta idag också efter hennes helg på Long Island University. Vi hade en väldigt rolig middag på the diner som vanligt. Hahaha! :)

14 April

Hej hej!
Har vart en rätt skön dag idag. :) Jobbade mellan 7.30-9 och sen 12-15. Sen va jag ledig fram till 21 och nu jobbar jag till 24 för mamman har ett event inne i NY. Men ska sova strax ändå. Den är 22.45 här borta! :)
Idag på min lediga tid så träffade jag Lotta och åkte med henne och tanka och sen vidare till mataffären. Sen tog jag de lugnt lite. Tittade på supernatural! har blivit helt fast i de igen. hahaha :)
Sen träffade jag en tjej som heter Corinne som kommer från Schweiz, vet inte ifall jag har nämnt henne innna...kanske. Aja men hon är iallafall riktigt snäll och jag träffade henne på mitt första au pair möte för ett par veckor sen! Idag så möttes vi vid starbucks där vi köpte en dricka som vi tog med oss ut när vi tog en promenad på 1h runt New Canaan. Väldigt mysigt! :) Ska kanske in till New York med henne till helgen. Inte helt säkert dock hon visste inte ifall hon kunde och jag är typ död. haha. Men de blir bio iallafall! :) :)
Nytt Glee avsnitt igår. ÄLSKADE de!!!! Sue va grym. Musiken va grym, och allt va bara bääääst! :)
"Did you know that dolphins are just gay sharks..."

Hahahaha!




13 April

Tralalalalaaa!!!!!
Jag är ledig resten av kvällen. =) Den är 19 här och värdefamiljen har åkt iväg till simningen så jag är själv i huset i nån timme eller lite till, så jag har tänkt gå ner och värma mig en pizza nu och äta på mitt rum!!! Får inte göra de när mamman är hemma.
Hon och jag hade en väldigt roligt stund idag faktiskt. Nästan första gången sen jag kom hit. Haha. :)
Men sen blir de kanske över till Lottiz en stund och göra henne sällskap medans hon jobbar, får se hur allt blir. Men ikväll börjar GLEEEEEE!!!! So happy!
Hahaha den yngsta va så söt idag. Hon ville inte gå till simningen först för hon ville stanna här med mig men jag skulle ju sluta då så de funka inte direkt, men då frågade hon mig ifall hon kunde komma och bo hos mig i sverige när hon blev äldre och ifall hon kunde ta hand om mina barn. Hahaha! Så gulligt. :)
Lucy Lu :)

11 April

Hejsan!
Sitter nu och tittar på Supernatural och tar de lite lugnt efter en helg med Sara & Lotta. :)
Sara kom ner till New Canaan på fredakväll vid 7.30 tiden och efter de åkte vi till "the diner" och käkade middag. Fy va jag kommer sakna dom hamburgarna när jag kommer hem!!!
Efter vi hade ätit gick jag och Sara upp till biografen och såg på "The Last Song" sen blev de hem och se på lite tv och ta de lugnt.
På lördagen åkte vi och mötte upp Lotta och jag fick träffa min kompis Max igen. Hahaha!
Vi åkte till mallet i stamford och jag fick köpt 2 planscher, en ring, halsband, armband, skjorta & tunika. Kommer nog lämna tillbaka tunikan imon eller nått. Gillar den men vet inte riktigt. Köpte också soundtracket till "The Runaways" filmen. :)
Senare på kvällen så åkte jag och Sara till "the diner" igen och efter de blev de en liten promenad i stan innan vi tog bilen tillbaka till huset. Sen blev de Supernatural hela kvällen lång.
Märkte också att jag kan inte se på filmer på datorn längre. de är nått som är fel men förstår inte riktigt vad. Ska försöka fixa (Pappa jag kommer ringa dig inom 2 dagar och be om din hjälp!)
Idag va jag med Lotta en stund efter Sara åkt hem och vi såg på "The princess and the frog" som va hur gullig och rolig som helst! Hon tog lite kort på mig med Max & Mikey (aka cp) och nu är jag tillbaka hemma och ska snart försöka sova. Börjar jobba 6.45 min. Bläää
Här får ni lite bilder också. :)

8 April

Har precis anmält mig till Göteborgs Universitet för ett par kurser till hösten! :D
Känns grymt! De blev;
1. Musikvetenskap
2. Filmvetenskap
3. Engelska
4. Musikvetenskap; Pop, Rock & det moderna samhället
5. Barn & Ungdom i mediesamhället
6. Medierna i samhället
7. Massmediekunskap
Men de blir väl 1 eller kanske 2 av dessa kurser jag kommer läsa. de 3 första är heltidskurser och resten är lite konstiga. Halvtid och kvällskurser är 2 och en är över internet men tycker ändå dom verkar bra men de är mest de 4 översta jag är intresserad av. Får hoppas de blir nått nu också :)
Va ett tag sen jag skrev här men har mest jobbat, vart med Lotta och vart ute i den svettiga värmen! 30 gradet här borta gott folk!!! Erkänn gött ;)
Imon så kommer Sara ner från Danbury och hälsar på mig över helgen! Ska bli roligt. Så de blir bio imon kväll " The Last Song" igen för min del men har inget imot att se den en gång till. Sen blir de också att äta middag på fiket. Hehe. Får se ifall min och Lottas servitör är där!
Sen på Lördagen blir de väl New Canaan och Stamford för oss och på söndagen åker vi till IKEA. :) Måste köpa lite mer saker till mitt rum. Typ en tvättkorg och en sopkorg! och nått mer. Mitt rum är så tråkigt, och jag har inte hängt upp den tavlan som jag köpte på ikea när jag va där förra gången än. Får nog göra de snart med.
Sorry för att jag inte lagt upp bilder från NY än föresten! De kommer, I promise! :)
Sara & jaaaag i NY! ;)
Jag & Lotta var med Sara på den skandinaviska affären för ett par dagar sen också :)

31 Mars

Så skönt! Är nu ledig i 4 ½ dag och har huset helt för mig själv! Min värdfamilj åkte idag vid 12 upp till Kanada för helgen och jag behövde inte följa med denna gången så de gör så jag får ledigt tills dom kommer tillbaka. riktigt skönt! Så efter dom åkte så gick jag upp och tränade lite på hennes träningsmaskin och sen blev de en film + bad, och nu sitter jag i sängen med datorn efter att städat mitt rum lite och ska snart sätta på en till film. :) Fick mitt paket från mamma igår också!!! Hon skickade över lite svenskt godis och ett par hörlurar till min svenska telefon så jag kan få gå på mina sköna promenader och lyssna på musik igen. Gött! Tack mamma ♥

4 April

Okej. Så nu har jag fått ett mail från blogg.se och dom sa att jag hade skräpkoder i mitt inlägg. Så jag måste radera alla koder som jag har använt. Vilket suger för jag orkaaar inte! Men får se, kommer säkert göra de snart ändå. Hehe
Igår va jag, Sara & 2 kompisar till henne inne i New York och vi va uppe vid Union Square och va på ett kuddkrig! Men grejen va att vi hade hört att man kunde köpa kuddar där, vilket inte va sant! Så vi hade inga kuddar men va mitt i kuddkriget i typ 5 min innan vi kände oss lagom sönderslagna och hade skrattat och tagit kort så de va bra! :) Haha!
Efter de åkte vi till Central Park och satt där en stund, så mysigt va de där!
Sen blev de att leta upp en Mcdonald's och äta lite lunch/middag innan jag skulle tillbaka till mitt tåg. Men vi gick också igenom Time Square påvägen till Grand Central. Så jag han se en hel del den dagen. :) Riktigt roligt!
När jag va tillbaka i New Canaan åkte jag direkt hem till Lotta och vi hade en liten filmkväll med pizza, kakor & pretty women. Och hennes värdefamiljs 2 hundar va hemma och dom är så söta! Helt underbara.
Idag har jag städat upp på mitt rum och fixat ordning lite i huset för idag kommer min värdefamilj tillbaka efter ca 4 dagar uppe i Kanada. Fast dom borde kommit för typ 30 min sen och mamman har inte hört av sig när idag dom kommer heller, så vet inte riktigt när de blir. Får se. :) Har vart så skönt att vara själv i 4 dagar så de känns riktigt konstigt att dom kommer tillbaka idag och att jag måste jobba imon.
De blir en riktigt jobbig jobb vecka denna veckan. Barnen har påsklov, vilket innebär att jag inte kommer få ledigt mina timmar på dagarna och mormorn & morfarn är fortfarande uppe i Kanada så de kommer bli 10-11h jobb varje dag nu tills dom kommer tillbaka. Fy bubblan!
Men har ändå lite roliga planer för veckan på mina lediga timmar så de känns väldigt skönt!
Och nu i veckan ska jag anmäla mig till 2-3 st kurser på Göteborgs Universitet för hösten. Känns väldigt väldigt bra! :) och sen blir de kanske att göra en dokumentär med Klara till hösten också. De känns också väldigt bra om de skulle funka och vi har tid! Me like!!
Men nu ska jag se på en film och slappa lite och försöka förtränga att jag antagligen måste upp vid 6 imon. Blää.
Hahahaha så rolig bild på Lotta!! Love it :) :)

2 April

Hejsvejs!
Vill börja med att säga att jag har fan i mig ingen jävla aning va som har hänt med min blogg.
Stör mig, men jag har mailat blogg.se och hoppas dom kan hjälpa mig fixa de för de ser ju ut som ja jag vet inte vad.
Men iallafall! Kom nyss hem efter en dag med Lottiiisss! ^^ Hon hämtade upp mig runt 12 så åkte vi till hennes mataffär och köpte kyckling, jordgubbar, vispgrädde och popcorn. Mummms! De va våran lilla picknick som vi hade i parken här i New Canaan. Va riktigt mysigt förutom alla hundar som ville upp i Lottas ansikte. Hahaha! Efter parken åkte vi till den skandinaviska affären så jag fick köpt min jordgubbs saft! Senare gick vi på bio och jag fick äntligen sätt "The Last Song"!!!!!
Så himla bra och sorlig va den, men jag älska den! Kommer nog läsa boken snart igen, blev rätt sugen på de. :)
Efter filmen gick vi direkt till the diner och jag åt min efterlängtade hamburgare. Hahha vi har verkligen vart där för mycket nu känns de som. Killen kände ju fan igen oss när vi kom utanför och sa "Sit wereever you like girls" Hmm.. tror vi får göra som du sa Lotta och ta ett annat ställe nästa gång? Hahaha.
Imon blir de New York med Sara & 2 kompisar till henne. Och vi ska på ett stor kuddkrig! Hahahaha! De är alltså ett kuddkrig i NY imon där de ska vara 15 000 pers som har anmält sig och dit ska vi! Kommer bli kul hoppas jag! Ska ta med mig kameran och visa er bilder senare. ;) Hahaha!
Här kommer också bilder som Lotta tog idag! :)
Firren som jag har hand om här borta. Hahaha! :)
Ha de bra allesammans och hoppas jag kan få fixat bloggen snart!

RSS 2.0