The only thing I'm missing is a black guitar

Mår illa, ont i huvudet och halsont!
Fuck.
Har varit ute från huset i princip hela dagen idag vilket kanske inte va så smart av mig för de va ca 30 grader och jag drack alldeles för lite vatten så jag har blivit illamående och fått huvudvärk av de. :(
Men jag har fått gått runt i staden och provat min nya kamera och tagit en massa kort på staden, lägger upp några bilder imon eller så.
Men imon är de Memorial day här i usa så de är en parad i staden imon som börjar kl 9 så den ska jag gå på med min värdfamilj och sen ska vi hem till mormorn & morfarn och äta lunch.
Vet inte om mormorn vet något om att jag ska åka än, hon sa ingen kommentar om de förut idag så vetefan asså. Märker jag väl snart nog, haha!
Men nu är klockan snart 23 här så nu är de väl dags att sova så jag får bort min onda hals förhoppningvis!
En bild från fredags när jag va och shoppa med Sarah! :)

-

Ville bara säga att jag försöker göra mellanrum mellan visa rader på mina inlägg men de visas inte så allt bara smetas ihop. Gillar inte de men kan inte göra nått åt de direkt så ni får ha de så. Haha :)

Lättnad!

Har nu precis berättat för min värdmamma att jag vill åka hem.
Fy fan va skönt de är!!
Jag va så nervös innan så jag var helt yr i huvudet när jag var påväg ner och så sa jag i princip "I have some bad news. I need to go back to sweden" och sen kunde jag ungefär inte fy ut nått för jag va så nervös så kroppen började skaka lite och jag höll på att börja grina! Så hon gick och hämta näsdukar och sa "It's okay dont worry we will get tru this!"
Så underbar är hon!
Jag vet att jag inte alls gillade henne förut men nu tycker jag om henne så mycke! Hon hjälper mig och hon är så tacksam för allt jag gör och jag har faktiskt väldigt roligt med henne, så de  va riktigt jobbigt att behöva säga till henne att jag ville åka och lämna henne. Men sa också att jag kan tänka mig att stanna i 2 månader innan jag åker så hon har gott om tid på sig att hitta en ny au pair och de uppskattade hon verklgien så de va väldigt skönt. Men hon sa att antingen fick de bli så att hon började leta efter en ny nu så den kom om ca 4-6 veckor, eller så behöber jag stanna i 3 månader till, alltså till den 10 sep ungefär för då kommer mormorn och morfarn tillbaka från kanada.
Och de funkar ju inte så bra för då missar jag ju början av universitetet.
Så de blir kanske att jag kommer tillbaka till sverige om 4-6 veckor! Vi får se
Hon sa att jag får tänka på de och säga till henne snart så ska hon se vad som passar bäst för henne och familjen.
Men är så sjukt lättad över att de är gjort!
Hon tog de så bra men sa att hon va ledsen att jag skulle åka för jag är så underbar med barnen och är så duktig och barnen älskar mig.
Men nu ska jag läsa lite sen sticker jag iväg till Lotta och ska se på medans hon packar och sitta på hennes bok! Hahahaha
Haha den äldsta tjejen älskade denna bilden på henne för man ser mina fötter sticka fram och hon skratta så mycke åt de och zoomade in på mina fötter flera gånger! Störd liten tjej! Haha

Looking out across the night time, the city winks a sleepless eye

jag överlevde dagen. Wohoo!

Barnen har vart griniga hela dagen och de har vart mellan 30-32 grader hela dagen! Har fått färg och kännt mig sven äcklig hela dagen! kan ju knappt vara ute när de är så varmt. De hjälper ioförsig inte så mycke att vara inne för vi har de ungefär lika varmt i huset.
Skulle också haft au pair möte ikväll men min UNDERBARA(!!!!) lcc som tydligen inte fattar hur en telefon funkar ställde in de ungefär 15 min innan och flytta de till imon morron vid 10. Förstår inte riktigt hur hon tänker när halva gruppen har småbarn som är hemma då så vi jobbar.
Har vart med Lotta annars idag på min lediga tid och vi var uppe i Waveny park och solade på dagen och nu åkte vi upp dit en kort stund på kvällen för att slappa och hon kunde äta sushi. (:
Ska berätta för mamman till helgen att jag vill åka hem. Har ångest!

The truth is all I can hear everytime you lie

Vart med Lotta idag. Köpte en bok som jag tror kommer vara riktigt bra. Lite creepy verkar den vara men spännande! Thirteen reasons why heter den. http://www.thirteenreasonswhy.com/
Vi var och åt på fiket och tog de lugnt lite. Tog lite kort på staden. :)

NYC

Alla bilder tagna av Lotta :)

One thing I can tell you is you got to be free

Va och köpte 2 par converse på rea idag, känns skönt!
Sen käka jag pizza & Lotta va söt! ♥

9e Maj

Idag är de mors dag här borta och de har inneburit att jag har gjort allt förutom att vara i huset.
Har haft hemlängtan för idag åker mamma och familjen till Italien där mamma och Jonas gifter sig!
Så har inte velat vara här och fira mors dag idag. Värdfamiljen skulle ha en stor middag med några vänner och sånt och frågade ifall jag ville va med men sa nej och berättade för mamman att jag hade hemlängtan och sånt så hon förstod mig, men mamman och mormorn va så sjukt envisa så nu även efter middagen kom mormorn upp och frågade ifall jag inte ville komma ner och ha lite blåbärspaj iallafall så jag kände att de fick jag väl göra iallafall när dom tjöta så mycket.
Men när jag kommer ner så får jag ett kuvert av den äldsta tjejen och där i ligger ett kort som mamman hade köpt och barnen hade målat lite i de också och där stod de att odm va väldigt nöjda med mig och att jag sprider glädje i huset och att barnen älskar deras tid med mig. Så dom ville ge mig detta som ett litet tack för att jag är som en liten mamma för barnen. Kände mig lagom dum då att jag inte velat va med på deras morsdag middag!
Men ja, blev väldigt glad över de och de känns väldigt skönt att mamman är så nöjd med mig, men också väldigt dumt att jag då kommer säga till henne om ca 2 veckor att jag kommer åka hem. Usssch ser inte fram imot de nu. Men vill inte stanna här i 1 år!
Har vart mycket med Lotta i helgen. Vart skoj! Vi har vart på köpcentrumet och shoppat lite. Hon fick köpt en jättesöt sommarklänning och jag köpte shorts!!
Imon blir de gymmet på min lediga tid på morgonen och sen hem till Lotta och hämta Män som hatar kvinnor filmen!!! Vill se igen. Så bra!

5e maj

Fortfarande mellan 25-30 grader här borta! :)
Älskar de!
Är ledig 1h till innan jag börjar jobba igen. Mitt onsdags schema är verkligen konstigt. Jobbar, ledig, jobbar, ledig, jobbar & ledig. Haha
Men allt rullar på här borta. Ska träffa Corinne ikväll för en promenad och fika och ska iväg till gymmet på freda och testa de igen. Deras maskiner här är lite konstiga. Dom gungar och håller på när man försöker träna så de känns lite skumt!
Men jag och Sandra har också börjar planera för en liten resa vi ska göra när jag kommer hem! De är inom sverige men de ska bli så skoj! :) Längtar verkligen tills jag kommer hem och få ha en svensk sommar med familj & vänner! Så jäkla härligt är de ju! men har väl ungefär gjort halva tiden här borta nu.
Fick en sån komplimang eller vad man kan kalla de, idag!
Mamman hade ett möte på barnens skola om den äldsta dottern och lärarna sa till henne att dottern är väldigt snäll och fixar alltid så alla barnen är med och leker och hjälper sina kompisar. Dom sa också att hon har börjat uppföra sig MYCKET bättre de senaste 2 månaderna, vilket är ungefär så länge som jag vart här borta!!
Så de känns bra att alla de gånger jag fått hjärnblödningar på ungen, att hon faktiskt fattar att hon gör fel saker och lär sig. Blev riktigt glad asså! Och mamman va väldigt nöjd med. :)
Pappa, Amanda Magnus & Lena kommer över och hälsar på mig om ca 1 ½ månad också!!!! :D 

2 Maj

Jag dör!
De är varmare idag än igår och de är mycket kvavare! Känner mig som en stor äcklig svettpöl ungefär. Charmigt! ;)
Men ja, har haft en härlig dag! Vaknade utan att behöva höra min väckarklocka vilket va riktigt skönt! Sen tog jag de lugnt lite och sprang på löpbandet som mamman har här i huset. :)
Efter de träffade jag Lotta & Jenny och vi åkte till Walmart och köpte lite grejer och sen va de vidare till Best buy och titta på datorställ till min dator för den blir ju löjligt varm hela tiden!
Men nu resten av dagen ska jag bara slappa, se på nån film kanske eller läsa. (: Skööönt!
Föresten! Jag är så irriterad att jag inte är hemma i Juni! Missar så mycket och en sak som jag precis märkte att jag kommer missa är Green day + Joan Jett & the blackhearts på Ullevi!!!! Va fan!
Skulle så gärna vilja se Joan Jett, har lyssnat nonstop på hennes musik sen jag såg "The Runaways" med Sara. Så bra är hon ju! Så missar jag när hon spelar i Göteborg för tusan! :(

Mayyyyyyyy

Heeeeeeeej!

Så de va ett tag sen jag skrev men ja, har haft en del att göra. och har inte orkat fixa med bilder. Lat, jag vet. ;)
Men idag har jag haft en rätt skön dag ändå. Jobbade på morgonen och tog med tjejerna till en skolas lekplats där dom fick springa av sig och svettas en stund (Vi har haft mellan 25-30 C här idag. Härligt va ;) Haha) och sen hade vi en liten picknick samtidigt som jag försökte lära dom att säga va dom hette och hur gamla dom va på svenska. Mamman är på mig hela tiden att jag ska lära barnen svenska. fattar inte varför dom måste kunna de, de är ju inte direkt att de är ett stort språk! Men jaja, hon bestämmer.
Efter de hade jag jobbat färdigt och då ringde jag hem till pappa och pratade om att min värdfamilj har sagt OK till min semester vecka som jag kommer ta i Juni, när pappa kommer över!
Efter de va jag med Lotta och vi åkte till köpcentrumet och sen hem till henne och tog de lugnt lite. Hon har börjat packa nu för att åka hem. Inte roligt :(
MEN nästa helg ska hon och jag antagligen åka in till NY!!!!! :D
Nått annat roligt som jag har märkt här borta är att Stieg Larsson böckerna är riktigt populära! De finns överallt och de är köer på böckerna på biblioteket här i New Canaan, och de jag har pratat med i bokaffären och filmaffären blev helt till sig när dom hörde att jag va från Sverige och frågade ut mig om böckerna och andra svenska författare som är lika bra. Haha! Och Män som hatar kvinnor har precis gått upp på bio här på svenska med engelsk text och dom kommenterade att dom gillade filmen också och tyckte att hon som spelade Lisbeth är riktigt duktig. ;)
2 bilder från idag
Denna bilden tog Sara när hon va här nere, och de är en bild på gatan där fiket ligger! (:

RSS 2.0