They just don't care

GALEN VECKA!!

Som jag skrev i förra inlägget så tog mamman de bra först, sen fick hon ryck och nu har hon varit väldigt beskydande av mig.

Vilket håller i sig. Hon uppför sig som allt va som vanligt och de är väldigt skönt att ha henne som gör de! Men sen så kommer mormorn och morfarn och är hel konstiga. Mormorn har sagt till mig minst 3 gånger denna veckan att jag kommer förstöra hennes sommar, och att Cari måste sluta sitt jobb för att jag åker. Vilket jag vet inte är sant men hon vill få mig att må så dåligt som möjligt hela tiden!

Har mött upp Donna som är min kontaktperson från Cultural Care. Hon ville inte fatta först att jag redan bestämt mig för att åka hem så de va en del tjöt med henne och hon försvarade bara familjen hela tiden vilket man förstår på ett sätt men hon borde ju också lyssna på vad jag har att säga.

Borjade skriva detta inlagget for ett par dagar sen men sa stanges min dator ner sa jag orkade inte gora ett nytt, men marke nu att de hade sparats. Men sitter pa bibliotekets dator nu sa jag har inte alla vara fina bokstaver sa de blir som de blir!

Donna har nu forstatt att jag vill aka hem och jag har sagt till henne att jag vill aka hem med min pappa den 27.e Juni. Donna har aven mailat med min pappa sa hon tyckte de va ett ratt bra forslag, men familjen har borta  vill att jag ska stanna till den 11 Aug. Vilket jag vagrar. Vill inte vara nara mormorn langre sa jag tanker inte gora de alls.

Sa idag ska Donna saga till mamman att jag vill aka hem om 3 veckor och jag tror de kommer bli ett sant jadrans helvete nu!
Blir ju att jag bara jobbar 2 veckor till da, for den tredje veckan hade jag bett om ledigt innan sa nu har mormorn planerat in en resa med barnen och hon kan inte fa tillbaka biljetterna sa jag blir anda ledig! Vilekt ar skont for mig men som sakert gor dom mer irriterade!

Men ja, de ar ju bara 2 veckor kvar sen slipper jag detta sa jag tror jag klarar de! :D

Nu ska jag aka och kopa med mig lite saker til len frukost och aka upp till parken och ha min egna lilla mysfrukost med min bok Snabba Cash! Love iiiiit! :)


Well I got this guitar and I learned how to make it talk

Så när jag skrev att mamman tog allt med att jag skulle åka bra, de stämmer inte riktigt längre...!

Hon tog de bra i lördags. I dag skällde hon ut mig som fan om de och ifrågasatte allt och fick mig att kämma mig dum i huvudet! Sen bad hon om ursäkt och sa att hon inte menade allt och hon hade hjälpt mig att fixa ett möte med min lcc. Och nu smsade hon mig (Ja vi gör de även ifall vi bägge är i huset. Hahaha) och sa att hon va orolig för mig.
Fattar nada.
Men tror jag kan komma till Sverige inom 2-3 veckor verkar de som.
+ att jag blivit förskyld!
De va också Memorial day här idag. Så jag satt ute i 25 grader i ca 1 ½ h och tittade på paraden i staden och den va mysig! Brände mig rejält också så får ha på mig lite längre tröjor nu annars kommer mina axlar gå sönder. Haha :)
Ni får se bilder imon. Måste sova nu! Har mer tid imööön.

RSS 2.0