My tired radio keeps playing tired songs

Tror jag har haft den sjukaste dagen på mycket mycket länge. Ungefär sen jag den dagen jag fick mejl av Cultural Care där de stod att min värdfamilj tackat jag till mig och att jag inom 1 månad skulle vara i usa.
Ungefär såå!!
Har alltså fått inbokat 2 jobbintervjuer idag på ett jobb som jag sökte igår & ett annat företag som hittat mig via arbetsförmedlingens databas!  + att ett annat företag är intresserad av att få kontakt.
Hade ju redan en del innan med kajskjul 8 och World transplant games tyckte jag så känner mig lite stressad just nu. Men de blir nog fina fisken när de löst sig alltihop. :)
Läste föresten ut Paganini kontraktet idag, en bok av Lars Kepler. Riktigt bra, kunde inte sluta läsa! Lite som mina bästa Harry Potter böckeeeeer.
Sen har jag varit så duktig idag att jag bakat en kaka. En med chocolate chip och banan i. De va så avancerat att jag gick in på Maxi köpte en färdig smet och sen skiva jag i banan och la högst upp. De va nästan för svårt men jag klarade de fint. Den blev bara lite bränd i ugnen.
Take Care people!
Jag & min kusin dotter Ebba som fyller 1 år nu i februari!

Wish you'd just freak out


Har en såndär dag då jag saknar Lottiz & New Canaan. De va ett par härliga 5 månader ändå.
Men är ändå jäkligt nöjd med att jag nu har skrivit in vilka dagar jag ska vara volontär för World transplant games här i göteborg i juni! Är så peppad inför de, känns så roligt att hjälpa till med ett event som speciellt är för något viktigt samtidigt som de är sport som jag gillar lite smått sådär.
Ringde också till en kille igår som har hand om restaurangen kajskjul 8 och jag har nu chans att bli serveringspersonal där från mars om jag inte missförstod han helt? Vi får se hur de går.
Sen är de nu bestämt att jag ska åka och titta på skolan i London i juni med min kära mor!!!! Exited :D Vi får dock åka på midsommar från svealand menvde finns säkert ett fint sätt vi kan fira de i london, typ med en musikal? De hade jag gillat. Är så sugen på att se Queen musikalen, eller Lejonkungen har jag hört ska vara väldigt bra.
Men nu ska jag snart dra mig in till stan och försöka få tag på en grym present till Klaret som vi ska fira ikväll :D
Tänk att jag kanske pluggar på denna skolan om något år? Helt crazy.

?

Hejsaaan!

Så ja, detta med att blogga har ju inte gått så jättebra...Men jag har inte känt för att skriva överhuvud taget under hösten och har inte haft så mycket att säga heller. Har mest handlat om att söka jobb och fixa pappas himla hus som btw är klaaaaart. För nu. Till sommarn ska vi tydligen skaffa pool & ny altan och eftersom jag inte behöver hjälpa till med att fixa nått av de känns de jäkligt kul :D
Men nu med ett nytt år så känns allt lite roligare måste jag säga! Jag har fått en aktivitet från arbetsförmedligen som gör att jag får träffa nya människor och komma ut varje dag och faktiskt göra nått, jag har tagit tag i träningen igen efter en december där jag var allt som allt på gymmet 2 gånger. Pinsamt.
Sen har de hänt lite mer på jobbfronten och jag har även anmält mig som volontär till ett sport event som händer här i underbara Göteborg i Juni och de längtar jag verkligen efter. Kommer bli grymt!
++++ att jag har hittat en utbildning som är inom musikevent i LONDON som jag har bestämt mig att försöka söka till, antagligen nästa år.
Life is pretty damn good at the moment! :)




De enda som är bra med en one piece, man kan se ut som en misslyckad rånare!

RSS 2.0